Over ons

Wie zijn wij?

De Circular It Group is opgericht in 2022 door een combinatie van twee Nederlandse organisaties: Maxicom IT Distribution en Aliter Networks. Later zijn hier IRENT en TellusRem aan toegevoegd.

De groep biedt Circular IT-oplossingen, gericht op het verlengen van de levensduur van IT-assets en daarmee het minimaliseren van de negatieve impact van de IT-waardeketen op het milieu en het (kritieke) grondstoffenverbruik. De groep biedt diensten aan zoals de verwijdering en vernietiging van afgedankte IT-activa, beveiligde gegevensverwijdering, reparatie, refurbishen, distributie, installatie en wederverkoop van kort gebruikte IT-apparatuur.

De groep bedient meer dan 10.000 B2B-klanten wereldwijd en biedt een volledig IT-hardwareproductenportfolio aan, gaande van IT-infrastructuur tot werkplek- en mobiliteitsapparatuur. Via zijn gerefurbishde producten biedt de groep zijn klanten een aantrekkelijk geprijsd aanbod, terwijl de ecologische footprint van IT wordt geminimaliseerd. De groep heeft een kantoor en magazijn in Zoetermeer, Amersfoort, Almere, Allerød (Denemarken) en Singapore en telt ca. 150 FTE.

De volgende bedrijven vallen binnen Circular IT Group

Maxicom is een circulaire IT distributeur met haar kantoor in Zoetermeer. Maxicom richt zich op het Europese reseller kanaal en is de inkooppartner voor de gehele Circular IT Group.

Circulaire IT distributeur gericht op het bedrijfsleven in de Benelux.

Leverancier van hoogwaardige kort gebruikte ICT-hardwareoplossingen met een sterke focus op de technologiesector in Europa en APAC.

Europees marktleider in het verhuren en as a Service aanbieden van servers, storage, networking, appliances en devices.

IT Hardware consumentenmerk voor de Benelux.

Laptop toetsenbord leverancier voor de Europese markt.

Missie

We zetten alles op alles om de samenleving te ondersteunen in de transitie naar circulaire IT

Visie

Circulaire IT de standaard manier van werken maken

Persbericht overname TellusRem >

Download

Press release take over TellusRem >

Download

Persbericht overname IRENT >

Download

Press release take over IRENT >

Download

Persbericht Circular IT Group >

Download

Press Release Circular IT Group >

Download