Over ons

Wie zijn wij?

De Circular IT group is opgericht in 2022 door een combinatie van twee Nederlandse organisaties: Maxicom IT Distribution en Aliter Networks. Later zijn NEG Group, IRENT, TellusRem, CTG Circular en emXcore hieraan toegevoegd.

De groep biedt Circular IT-oplossingen, gericht op het verlengen van de levensduur van IT-assets en daarmee het minimaliseren van de negatieve impact van de IT-waardeketen op het milieu en het (kritieke) grondstoffenverbruik. De groep biedt diensten aan zoals de verwijdering en vernietiging van afgedankte IT-activa, beveiligde gegevensverwijdering, reparatie, refurbishen, distributie, installatie en wederverkoop van kort gebruikte IT-apparatuur.

De groep bedient meer dan 10.000 B2B-klanten wereldwijd en biedt een volledig IT-hardwareproductenportfolio aan, gaande van IT-infrastructuur tot werkplek- en mobiliteitsapparatuur. Via zijn gerefurbishde producten biedt de groep zijn klanten een aantrekkelijk geprijsd aanbod, terwijl de ecologische footprint van IT wordt geminimaliseerd. De groep heeft een kantoor en magazijn in Zoetermeer, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Nieuwegein, Allerød (Denemarken), Mechelen (België) en Singapore en telt ca. 350 FTE.

Onze directie

Maarten de Roos
Maarten de Roos

CEO

Wilco van Bezooijen
Wilco van Bezooijen

CCO

Missie

We zetten alles op alles om de samenleving te ondersteunen in de transitie naar circulaire IT

Visie

Circulaire IT de standaard manier van werken maken