Appliances huren

Investeren in eigen apparatuur is niet altijd de beste optie. Appliances huren is een goede, tijdelijke (hyper)converged- of software defined-oplossing.

Huur een appliance oplossing

Software defined-, converged- en hyperconverged infrastructure (HCI) kunnen van enorme toegevoegde waarde zijn voor je organisatie. Door deze apparatuur te huren ben je goedkoper én duurzamer uit. Je bepaalt zelf hoelang je wilt huren; per dag, per week of per maand.

Vraag een offerte aan
solutions circulair it

Flexibel network switch huren

Om er zeker van te zijn dat de apparatuur past bij je eigen live-omgeving, kan je kiezen voor Proof of Concept. Zo test je of de appliances passen bij jouw strategie en behoeften. We adviseren je graag over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat onze aanbieding afgestemd is op jouw specifieke wensen. Zo kun je snel aan de slag.

Hewlett Packard Enterprise HPE Synergy

Spoedlevering mogelijk

In het geval van een escalatie/calamiteit of ransomware zorgen wij dat je binnen enkele uren een vervangende IT-omgeving in huis hebt.

Een oplossing op maat

Zo lang en zo veel je maar wil. We bieden tijdelijke oplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften.

Wereldwijde levering

Circular IT group zet die extra stap om je te helpen. Wereldwijde levering is voor ons geen probleem.

Snel appliances huren

Circular IT group verhuurt diverse geïntegreerde infrastructuuroplossingen en grid-computing van vendoren als Dell EMC, Lenovo, HPE, IBM, Nutanix, SAP HANA en Microsoft Azure stack. Binnen twee uur is je aanvraag naar de gewenste configuratie is vertaald. Bij akkoord wordt de oplossing op elke locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd.

Vraag een offerte aan
Dell EMC DP4400 huren

Veilige dataverwijdering

Na afloop van de huurperiode wordt alle apparatuur volledig gewiped. De data wordt op een veilige en gecertificeerde manier verwijderd.

Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Vraag een huur offerte aan

We helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Specificeer hier de apparatuur waarvoor je een offerte wilt aanvragen of stel hier je vraag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.