IT Asset Disposition - ITAD in België

Maak kennis met onze circulaire IT-diensten en IT Asset Disposition (ITAD) oplossingen in België. Wij staan klaar om je te helpen met IT Asset Disposition diensten zoals data verwijdering, harde schijf vernietigen hardware opkopen en verkopen. Circular IT group helpt je om je de levensduur van IT-apparatuur te optimaliseren en zo je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Contacteer ons

IT Asset Disposition (ITAD)

We zijn experts in het verantwoordelijk opkopen en verwijderen van je IT-materiaal (IT-Asset Disposition), helemaal volgens de Belgische milieuvoorschriften en gegevensbeschermingsnormen.

We zorgen ervoor dat alle data op je IT-apparaten wordt gewist of vernietigen de harde schijven of SSD’s met onze shredder. Als het echt niet anders kan, recyclen we de IT-apparatuur om zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen te verkrijgen.(recyclage)

Bekijk onze oplossingen

Hardware opkopen

Als ervaren en deskundige opkoper van hardware bieden we je een aantrekkelijke vergoeding voor je overtollige IT-apparatuur.

We kopen op en verkopen IT-apparatuur, waaronder laptops, computers, tablets, smartphones, servers, storage en netwerkapparatuur.

Hardware verkopen?

IT Lifecycle Management

IT Lifecycle Management voor een duurzame aankoop, gebruik, beheer en hernieuwing van je IT-hardware.

Door IT-apparatuur doordacht aan te kopen, te gebruiken én te hergebruiken, verleng je de gebruiksduur van hardware aanzienlijk.

De milieuvriendelijke keuze voor je organisatie, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart.

Ontdek meer

Waarom kiezen voor onze Circulaire IT- en ITAD-diensten?

Verklein de milieu-impact

Door onze Circulaire IT- en ITAD-diensten te benutten, helpen we je de ecologische voetafdruk van je bedrijf in België te verkleinen.

Bespaar op kosten en optimaliseer de efficiencie

Verlaag je kosten. Met onze unieke aanpak zorgen we voor een efficiënt gebruik en hergebruik van je IT-apparatuur. Door oude IT-apparatuur aan het einde van de levenscyclus terug te kopen verlagen wij je IT-kosten.

Duurzaamheid en naleving

Onze Circulaire IT- en ITAD-diensten bevorderen duurzaamheid en naleving van regelgeving, optimaliseren resources en minimaliseren milieueffecten voor bedrijven.
Didier Appels

Didier Appels

Neem contact op

Ben je op zoek naar IT Asset Disposal (ITAD)-diensten in België?

Ons team staat klaar om je te helpen!

Circular IT group België
Telefoon: +32 15 28 79 30
E-mail: ITAD-BE@circularitgroup.com
Veldkant 21,
2550 Kontich, België

Contacteer ons