IT Kiosk en IT-Locker

Kies voor gemak en efficiëntie. Kies voor onze IT-Kiosk, IT-Locker of IT-Happybox en laat technologie voor je werken. De medewerkers profiteren van doorlopende toegang, maximale beschikbarheid en superieure flexibiliteit.

Neem contact op

IT-Kiosk

De IT-Kiosk is een vending-machine die speciaal is ingericht voor de eenvoudige uitgifte van IT-accessoires en supplies, zoals toetsenborden, muizen, kabels, headsets, inktcartridges e.d. Met je personeelspas  haal je op het moment dat jou het beste past, je nieuwe muis of batterijlader uit de IT-Kiosk.

De software aan de achterkant registreert alles en houdt je op de hoogte van alle transacties die de medewerkers doen. De IT-afdeling is zo minder tijd kwijt omdat het gehele proces geautomatiseerd is.

IT-Kiosk CITg NL

IT-Locker

IT-locker, veilige opslag van devices zoals laptops en smart-devices

Een laptop, smartphone of tablet uitgeven aan een nieuwe gebruiker, voor tijdelijk gebruik, of voor het aanbieden ter reparatie, is een fluitje van een cent en veilig via onze IT-locker. Met je personeelspas haal je je nieuwe of circulaire laptop of smartphone uit de IT-locker en je kunt snel weer aan de slag.

Defecte laptop? Haal een vervangend device uit de IT-locker en plaats je defecte laptop er weer in voor het reparatieproces.

ITLocker CITg NL

IT-Happy Box

Een goed georganiseerd DaaS-proces maakt gebruikers echt blij en heet nieuwe medewerkers hartelijk welkom.

Onze DaaS-service bevat een IT-Happy Box, die naar kantoor of huis wordt gestuurd, met het logo van de klant erop en aangepast aan de functie van de medewerker. Het bevat belangrijke apparaten en accessoires.

IT-Happy-Box CITg NL
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Meer weten?

We helpen je graag.

Neem contact op

Gerelateerde artikelen

nieuws CSRD Report 2023

Persbericht CSRD Impact Rapport 2023

Zoetermeer, 30 May. Leading the charge in sustainable IT solutions, Circular IT group is thrilled to announce the release of its inaugural 2023 Corporate Sustainability Responsibility and Directive (CSRD) Impact Report, "Road to a circular future". This document marks a significant milestone in our commitment to promoting sustainability and the circular economy within the IT sector.

Lees meer over Persbericht CSRD Impact Rapport 2023

Klanten van Circular IT group

asics-logo
bayer-logo
deloitte-logo
evides-logo
frieslandcampina-logo
Hoogesteger
hp-logo
kpmg-logo
Windows
NWO
philips-logo
proximus-logo
shell-logo
sligro-logo
talpa-network-logo
transavia-logo
tu-delft
unilever-logo