circulaire it oplossingen

IT Lifecycle Services

Onze uitgebreide IT Lifecycle services omvatten inkoop, implementatie, onderhoud, ondersteuning en afhandeling van IT-apparatuur. Zo maximaliseren we de waarde en minimaliseren we milieueffecten en kosten.

Neem contact op

Advies en consultancy

Benut het volledig potentieel van je IT-apparatuur. Onze experts begeleiden bij de selectie, implementatie en het beheer. Zodat je zeker bent van een duurzame en efficiënte aanpak: van aanschaf, logistiek en onboarding tot vervanging.

Neem contact op

Logistiek en configuratie

Met onze end-to-end logistieke en configuratiediensten zorgen we ervoor dat jouw teams direct operationeel zijn. Ook nieuwe medewerkers zijn snel up and running. Warehousing, configuratie, asset tagging en apparaatregistratie (CMDB); we nemen het allemaal uit handen.

Neem contact op

Implementatie

Voor een vlekkeloze uitrol waarbij de IT-apparatuur gebruiksklaar aankomt bij jouw eindgebruikers. Van uitgebreide planning tot (thuis)levering, ondersteuning bij onboarding en device management – met ons project- en servicemanagement laten we niets aan het toeval over.

Neem contact op

Onderhoud en support

De productiviteit en tevredenheid van je gebruikers maken je succes. Daar zorgen we dan ook voor. Of het nu gaat om een snelle reactie op werkplekproblemen met break-fix support, het vervangen van IT-apparatuur vanuit voorraad, of het opnieuw gebruiksklaar van eerder gebruikte IT-apparatuur voor nieuwe medewerkers. Als jouw medewerkers productief en gelukkig zijn, zijn wij dat ook.

Neem contact op

IT Asset Disposition services

Optimaliseer je IT-levenscyclus met onze veilige en milieuvriendelijke ITAD-diensten. Wij regelen alles.

Lees meer
Eneco
"Everyone got up and running within half an hour"

Ron Roozeboom, Eneco

Flexibele aanschafopties

Wij bieden de meest flexibele opties voor de aanschaf van IT-apparatuur. Zo voldoe je altijd aan de behoeften en het budget van jouw organisatie.

Kopen

Volledig eigendom, geen contracten of terugkerende kosten. Het kopen van IT-hardware biedt duidelijke financiële voordelen: lagere langetermijnkosten, waardevollere activa en een voorspelbaar budget.
Aanschafopties

As-a-Service

De beste IT-hardware voor jouw organisatie tegen een vast maandelijks tarief, inclusief alle services. Eenvoudig op en af te schalen. Zodat je je continu kunt aanpassen aan veranderingen.
Aanschafopties

Huren

IT-hardware huren zorgt voor een naadloze bedrijfsvoering. Je bent uitermate flexibel in de inzet van je apparatuur, zonder hoge kosten. En je benut de levensduur van IT-apparaten ten volste.
IT-huren

Leasen

IT leasen stelt je organisatie in staat om IT-hardware te gebruiken zonder grote investeringen. Het biedt fiscale flexibiliteit, verbetert de cashflow en biedt potentiële belastingvoordelen.
Aanschafopties

“When software is eating the world, hardware has to grow a conscious.”

Marc Andreessen schreef ooit de visionaire uitspraak “software is eating the world”. Met de uitbreiding en het uitgebreide gebruik van kunstmatige intelligentie groeit de energievoetafdruk van IT sneller dan ooit tevoren. Wanneer software onze wereld regeert, moeten we ervoor zorgen dat hardware energiezuiniger en milieuvriendelijker wordt gebruikt.

Dat is het doel van de Circular IT group: het bevorderen van het duurzame gebruik van laptops, servers, netwerken en andere hardware. Wij bieden de antwoorden voor extended lifecycle management van IT-apparatuur.

Ontdek hoe
Circular it AI
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Optimaliseer je IT

Een levenlang plezier van je IT-apparaten met onze IT Lifecycle services.

Neem contact op