Hardware

Servers en Storage

Vertrouw op onze betrouwbare, flexibele server- en storageoplossingen voor een veilig datamanagement, zodat je verzekerd bent van een solide, kosteneffectieve oplossing en een duurzamere toekomst.

Onze producten

Ervaar de kracht van duurzame servers en storage voor jouw organisatie. Of je nu kiest voor nieuw of voor onze premium circulaire servers en storage.

Circular IT group levert toonaangevende merken voor topprestaties.

Vraag een offerte aan
servers

Servers

storage-circular-it-group

Storage

switches circular it group

Switches

routers circular it group

Routers

servers

Servers

storage-circular-it-group

Storage

switches circular it group

Switches

routers circular it group

Routers

Onze premium hardware merken

Dell logo
ibm
Nutanix
Nvidia
Pure Storage
Hewlett Packard Enterprise

Services voor Servers en Storage

Bij het kiezen van servers en storage hardware is het belangrijk om rekening te houden met circulariteit en betrouwbaarheid. Met onze services zorgen wij ervoor dat jouw hardware optimaal beschikbaar is en de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Hardware Support Services

Maximale uptime en betrouwbaarheid voor servers en storage hardware met onze hardware support services zoals o.a.: Advanced Hardware Replacement, Extended Warranty en Incident Management.

Managed Services

Met onze managed services zorgen wij ervoor dat jouw IT-infrastructuur altijd up-to-date en veilig is. Wij monitoren en beheren jouw systemen, zodat jij je kunt focussen op jouw core business.

Professional Services

Onze professionele diensten helpen je om je servers en storage hardware te optimaliseren en te beheren. Van remote ondersteuning tot ontwerp en implementatie, wij bieden de expertise en ervaring die je nodig hebt om je IT-omgeving te laten presteren.

Waarom kiezen voor circulaire IT hardware?

Milieubewust gebruik van hardware

De toekomst van servers en storage ligt in jouw handen. Onze milieubewuste werkwijze is goed voor je portemonnee én voor onze planeet. Samen maken we IT écht circulair.

  • Verminder je CO₂-voetafdruk & IT-waste
  • Verlaag je Total Costs of Ownership (TCO)
  • Maximaliseer de levenscyclus
  • Voldoe aan ESG- en compliance-voorschriften
Lees meer
Acquire Deploy Manage Refresh circle

Aanschafopties

Wij bieden de meest flexibele opties voor de aanschaf van IT-hardware. Zodat jij altijd voldoet aan de behoeften en het budget van jouw organisatie.

Kopen

Volledig eigendom, geen contracten of terugkerende kosten. Het kopen van IT-hardware biedt duidelijke financiële voordelen: lagere langetermijnkosten, waardevermeerdering van activa en een voorspelbaar budget.
Aanschafopties

As-a-Service

De beste IT-hardware voor jouw organisatie tegen een vast maandelijks tarief, inclusief alle services. Eenvoudig op en af te schalen. Zodat je je continu kunt aanpassen aan de snel veranderende zakelijke omgeving.
Aanschafopties

Huren

IT-hardware huren zorgt voor een naadloze bedrijfsvoering. Je bent uitermate flexibel in de inzet van je apparatuur, zonder hoge kosten. En je maakt de duurzame keuze, door de levensduur van IT-apparaten ten volste te benutten.
IT-huren

Leasen

IT leasen stelt je organisatie in staat om IT-hardware te gebruiken zonder grote kapitaalinvesteringen. Het biedt fiscale flexibiliteit, verbetert de cashflow en biedt potentiële belastingvoordelen.
Aanschafopties

Hoe kunnen we samen IT Circulair maken?

Met elkaar kunnen we IT-hardware circulair maken. De volgende stappen uit het 10R model voor circulariteit van het Utrecht Sustainability Institute dragen daar allemaal aan bij.

Lees meer

 

Treasure Hunt

Relevante artikelen

nieuws CSRD Report 2023

Persbericht CSRD Impact Rapport 2023

Zoetermeer, 30 May. Leading the charge in sustainable IT solutions, Circular IT group is thrilled to announce the release of its inaugural 2023 Corporate Sustainability Responsibility and Directive (CSRD) Impact Report, "Road to a circular future". This document marks a significant milestone in our commitment to promoting sustainability and the circular economy within the IT sector.

Lees meer over Persbericht CSRD Impact Rapport 2023
Daan van Nieuwenhoven

Daan van Nieuwenhoven

ITAD Expert

Meer weten?

Neem contact op met onze circulaire IT-experts.

"*" geeft vereiste velden aan

Specificeer hier de apparatuur waarvoor je een offerte wilt aanvragen of stel hier je vraag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.