IT Verhuur Services

Flexibele hardware support voor een (volledige of gedeeltelijke) gehuurde IT-infrastructuur. Op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Flexibele service

Omdat we zowel complete IT-infrastructuren (servers, storage, networking en appliances), als spareparts in grote getallen op voorraad hebben, lossen we incidenten snel op. Ten opzichte van support van de vendor, kunnen wij dit flexibeler en goedkoper aanbieden.

Onze support engineers kunnen, afhankelijk van de SLA, binnen vier uur op locatie zijn. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen snel hervat.

Neem contact op
solutions circulair it

Cyber Incident Response

Bij een IT-migratie kun je de downtime zo veel mogelijk beperken. Een calamiteit of Cyber Incident echter heeft grote gevolgen. Wanneer dit gebeurt ben je daar meestal niet op voorbereid en loopt de schade verder op. Met onze Cyber Incident Response leveren we binnen een paar uur servers, storage, netwerkapparatuur en appliances op maat, waardoor de schade beperkt blijft.

Om de beste uptime te garanderen sluit je SLA’s af waarin je zoveel mogelijk risico’s afdekt. De meest voorkomende oorzaken van cyberincidenten zijn phishing, malware, ransomware, ongepatchte software, onveilige wachtwoorden, menselijk fouten en kwetsbaarheden in software.

Servers opkopen

Cyber Incident Response plan in 6 fases

IT verhuur 1

Voorbereiding

Er wordt voorbereidend werk gedaan om te zorgen dat de organisatie goed is voorbereid op een cyberaanval. Dit omvat onder andere het opstellen van beleid, procedures en training van personeel.

IT verhuur 1

Detectie en analyse

Er wordt gekeken naar de signalen van een mogelijke cyberaanval. Dit kan bijvoorbeeld het detecteren van ongebruikelijke netwerkactiviteit zijn.

IT verhuur 1

Containment

De schade die de cyberaanval veroorzaakt wordt beperkt door het isoleren van geïnfecteerde systemen en het afsluiten van de toegang tot het netwerk.

IT verhuur 1

Onderzoek

De aard van de aanval en de omvang van de schade worden onderzocht.

IT verhuur 1

Herstel

De systemen worden hersteld en weer operationeel gemaakt. Dit omvat bijvoorbeeld het terugzetten van back-ups en het patchen van kwetsbaarheden.

IT verhuur 1

Evaluatie

Na afloop wordt er gekeken naar de gebeurtenissen van de aanval en wat er geleerd kan worden om de organisatie beter voor te bereiden op toekomstige aanvallen.

Beheer en onderhoud

Draag zorgeloos het beheer en onderhoud van jouw IT-infrastructuur over aan een gespecialiseerde partij. Niet alleen kan je organisatie zich dan volledig richten op de core business, je bespaart ook tijd en geld van je IT-afdeling.

Onze IT-experts monitoren jouw IT-infrastructuur nauwlettend en zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert. Onze specifieke tooling stelt ons in staat om snel verstoringen op te sporen, waardoor je IT-omgeving altijd blijft presteren.

Neem contact op
data centre disposal

Data wissen en vernietigen

Jouw apparaten, onze zorg

Voorkom datalekken en ontvang rapportages en de benodigde certificaten voor datavernietiging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te plannen.

Neem contact op
citg it-huren
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Neem contact op

We helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Specificeer hier de apparatuur waarvoor je een offerte wilt aanvragen of stel hier je vraag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.