25 augustus 2023

Onze ITAD testimonials

  • IT kopen
  • IT oplossingen
  • Refurbished

Bayer bayer-logo

“Bayer in de Benelux maakt al vele jaren gebruik van de diensten van CTG. We kunnen er altijd op vertrouwen dat de data op onze hardware producten op de juiste wijze wordt verwijderd, zodat deze zonder problemen weer kan worden ingezet voor andere doeleinden.”

  • 100% vertrouwen
  • Blancco Software
  • Zonder problemen

 

Deloitte deloitte-logo

“Binnen de Deloitte Foundation maximaliseren we onze impact door te focussen op Opleiding, Ondernemerschap en Duurzaamheid. Met name Digitale Inclusie is een van onze belangrijkste prioriteiten voor de komende jaren. Onze samenwerking met CTG Circular past hier dan ook naadloos in. Zo werkten we reeds concreet samen op enkele initiatieven zoals Virtual Hugs met als doel om patiënten en bewoners opnieuw te connecten met hun geliefden. Binnen dit initiatief leverden we meer dan 4.300 mobiele toestellen aan ziekenhuizen en zorginstellingen over heel België.”

“Zo brachten we meer dan 43.000 personen opnieuw in contact met hun vrienden en familie tijdens de COVID-lockdown en daarna”

 

Proximus proximus-logo

“CTG Circular is voor Proximus een betrouwbare partner in het verder behandelen en verwerken van onze buiten gebruik gestelde laptops en desktops. Gezamenlijk worden ook mooie initiatieven ondersteund om ze een maatschappelijk verantwoorde herbestemming te geven (o.a via scholen, …).”

Lees meer over ITAD

 

 

Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Neem contact op