23 januari 2024

Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions

  • ESG

NEG-ITSolutions ontvangt hoogste duurzaamheidsaward van EcoVadis

Nieuwegein, 23 januari 2024 – NEG-ITSolutions, part of Circular IT group en specialist in device lifecycle management en circulaire IT-oplossingen, heeft vandaag een platinum medaille ontvangen van EcoVadis. Dit is de hoogste onderscheiding die EcoVadis toekent aan bedrijven die op een duurzame en verantwoorde manier opereren.

De platinum medaille is een belangrijke erkenning voor de duurzame en circulaire voortrekkersrol die NEG-ITSolutions speelt. Het bedrijf is al sinds 1993 actief in het leveren, hergebruiken en recyclen van IT-apparatuur. In 2022 werd NEG-ITSolutions onderdeel van Circular IT group, een groep van bedrijven die zich samen inzetten voor een circulaire IT-economie.

Albert Dieke, projectleider EcoVadis bij NEG-ITSolutions, is immens trots op de platinum medaille van EcoVadis: “Dit is een geweldige erkenning voor de inzet van onze medewerkers en partners. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en circulariteit essentieel zijn voor een toekomstbestendige IT-sector. We zetten ons dan ook onverminderd in om onze klanten te helpen om hun IT-omgeving duurzamer te maken.”

Top 1% van bedrijven

EcoVadis is een onafhankelijke organisatie die bedrijven beoordeelt op hun duurzaamheidsprestaties. De beoordeling wordt gebaseerd op een uitgebreid onderzoek naar milieu, sociale en ethische aspecten van het bedrijf. Met het behaalde resultaat behoort NEG tot de top 1% van alle bedrijven in haar branche die in de afgelopen 12 maanden door EcoVadis beoordeeld zijn.

Over NEG-ITSolutions

NEG-ITSolutions, onderdeel van Circular IT group, is specialist in device lifecycle management en circulaire IT-oplossingen. NEG-ITSolutions richt zich hierbij op de complete lifecycle van devices en biedt kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten voor het leveren, plaatsen, verlengen van de levensduur en verantwoord afvoeren en her-inzetten van IT-apparatuur.

Meer weten?

Ontdek hoe duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan bij NEG-ITSolutions. Sluit aan bij de circulaire IT-revolutie en zet samen met ons de stap naar een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact op om jouw IT-omgeving te transformeren!

Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Neem contact op