Solutions it citg

Solutions

Laat Circular IT group de aanschaf, het beheer, de optimalisatie en het verlengen van de levensduur van jouw IT-hardware verzorgen.
Verminder CO₂-uitstoot, e-waste én kosten door hergebruik van (circulaire) hardware en het efficiënt omgaan met middelen.

Neemt contact op

IT Lifecycle Management

Wij beheren de volledige levenscyclus van jouw IT-hardware: van aankoop tot inzet en vervanging. Efficiënt, duurzaam en met een maximale levensduur.

Lees meer

Device as a Service

Maak kennis met Device as a Service (DaaS). Geavanceerd IT Lifecycle Management gecombineerd met circulariteit.

Lees meer

 

IT Asset Disposition (ITAD)

Veilige en verantwoorde verwijdering van overtollige IT-apparatuur. Van opkoop en gecertificeerde gegevensverwijdering tot recycling en circulariteit – wij regelen het voor jou.

Lees meer

Lifecycle Management Platform

Ons slimme platform maakt het makkelijk om hardware aan te schaffen, in te zetten, te beheren en te vernieuwen. Zo kun jij je concentreren op je business.

Lees meer
Eneco
"Everyone got up and running within half an hour"

Ron Roozeboom, Eneco

Flexibele aanschafopties

Kopen

Je bezit de IT-hardware volledig, zonder contractuele verplichtingen of terugkerende kosten. Het kopen van IT-hardware levert duidelijke financiële voordelen op, waaronder lagere langetermijnkosten, een waardestijging van activa en een voorspelbaar budget.
Aanschafopties

As-a-Service

De beste IT-hardware voor jouw organisatie tegen een vast maandelijks tarief, inclusief uitgebreide diensten. Gemakkelijk schaalbaar, zodat je voortdurend kunt inspelen op de snel veranderende zakelijke omgeving waarin jouw organisatie zich bevindt.
Aanschafopties

Huren

Het huren van IT-hardware garandeert een naadloze bedrijfsvoering, biedt optimale flexibiliteit zonder hoge investeringen en ondersteunt duurzaamheid door het volledige potentieel van IT-apparaten te benutten.
IT-huren

Leasen

Het leasen van IT-hardware geeft je organisatie de mogelijkheid om gebruik te maken van IT zonder dat je grote investeringen hoeft te doen. Hierdoor ontstaat fiscale flexibiliteit, verbetert de cashflow en kun je potentiële belastingvoordelen benutten.
Aanschafopties

Maak het verschil

Omarm circulaire IT

Laat aan je medewerkers en klanten zien dat jij circulaire IT omarmt. Geef om hun toekomst én die van onze planeet.

Ontdek hoe
embrace circular it

Klanten van Circular IT group

asics-logo
bayer-logo
deloitte-logo
evides-logo
frieslandcampina-logo
hp-logo
kpmg-logo
Windows
philips-logo
proximus-logo
shell-logo
sligro-logo
talpa-network-logo
transavia-logo
tu-delft
unilever-logo
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Neem contact op