circulaire it oplossingen

Lifecycle Management Platform

Word de IT-uitdagingen van vandaag de baas: optimaliseer de levenscyclus van je apparaten voor een betere beveiliging, compliance en gebruikerservaring.

Neem contact op

Volledige grip

Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie met ons Lifecycle Management Platform. Je hebt grip op je IT-apparaten vanaf het moment van aanschaf tot aan het einde van de levensduur. We bieden moeiteloze implementatie, naadloos beheer en tijdige vervangingsopties voor al je apparaten.

 • Volledige controle over de levenscyclus van je apparaten
 • Je IT-afdeling wordt flink wat werk uit handen genomen
 • Gebruikers zijn positiever over de IT-apparatuur
 • Altijd veilig en altijd up-to-date
Neem contact op
Circular IT group laptops

Ons platform in 8 stappen

Verhoog operationele efficiëntie en stimuleer duurzaamheid met ons slimme Lifecycle Management Platform. Stroomlijn je inventaris, kies eenvoudig apparaten, optimaliseer je planning, beveilig en beheer je apparaten, maak gebruik van een digitale kiosk, krijg toegang tot transparante rapporten en geef prioriteit aan tevredenheid.

1. Check inventaris

Aan al je medewerkers wordt via het platform gevraagd welke apparaten ze bezitten. Dit maakt het makkelijk om de Configuration Management Database (CMDB) up-to-date te houden.

2. Apparaatselectie

Je medewerkers kiezen hun apparaten via het portal. De keuzemogelijkheden stel je zelf in. Onze software automatiseert vervolgens het aanvragen, goedkeuren en bestellen.

3. Planning & levering

Nadat de medewerkers hun apparaat hebben gekozen, selecteren ze de leveringslocatie en -tijd. Eventueel kunnen ze hun overtollige apparatuur gelijk aan de bezorger meegeven.

4. Uitgifte & retour

Nieuwe apparaten zijn vooraf geconfigureerd voor de medewerkers, waardoor er géén IT-ondersteuning voor gebruik nodig is. Gegevens van oude apparaten worden veilig verwijderd. Alles wordt geregistreerd in onze software om veiligheid en compliance te waarborgen.

5. Device management

Ons platform helpt je bij het efficiënt beheren en volgen van je apparaten gedurende hun levenscyclus. Met onze software houd je moeiteloos controle over de uitgifte, reparatie of retournering van je apparaten. Je krijgt real-time meldingen over (mogelijke) storingen. Bovendien blijf je op de hoogte van de locaties van apparaten, hun gebruikers en hun operationele statussen.

6. Digitale kiosk

Soms hebben medewerkers extra accessoires nodig zoals een laptoptas, oplaadkabel, muis of headset. Ze kunnen deze bestellen via een webportaal, waar een selectie op maat beschikbaar is. De gekozen accessoires worden vervolgens naar het aangegeven adres verzonden.

7. Rapportage

Jouw IT-team heeft zicht op de status, gebruiker en locatie van elk apparaat. Je blijft eenvoudig op de hoogte van reparatieduur en de uitrol van nieuwe apparaten. Dit maakt snelle aanpassingen mogelijk. Bovendien helpen we je met een up-to-date Configuration Management Database (CMDB). Serienummers, retournamen, leenovereenkomsten - je hebt alles naadloos op orde.

8. Gebruikerstevredenheid

Onze workflow garandeert precisie en structuur in elke taak. Om de efficiëntie verder te verbeteren, meten we de tevredenheid van gebruikers met onze diensten. Deze feedback stimuleert ons om voortdurend te verbeteren en zorgt voor nog hogere gebruikerstevredenheid.

Lifecycle Management tot in perfectie

Master IT

Onbeheerde IT-apparaten in huis of op kantoor stellen jouw organisatie bloot aan data breaches en onnodige kosten. Met goed en slim Lifecycle Management heb je volledig toezicht op de levenscyclus van elk apparaat, bescherm je gegevens en vermijd je onnodige uitgaven.

Voordelen:

 • Volledige controle over IT-apparaten
 • Minimaliseer de kans op een datalek
 • Vermijd extra technische aankopen

Reduce IT

De wereldwijde vraag naar IT-apparaten stijgt. Met ons slimme platform verleng je de levensduur van laptops tot meer dan 4 jaar, waardoor je de CO₂-footprint, elektronisch afval en kosten vermindert. Beslis niet op gevoel, maar op basis van data.

 • Langer gebruik, kleinere CO₂-footprint
 • Minimaliseer elektronisch afval
 • Bespaar kosten door een langere levensduur

Prevent IT

Monitor je IT-apparaten proactief en detecteer mogelijke problemen in een vroeg stadium. Grijp in voordat er überhaupt een storing is en geef je gebruikers de mogelijkheid om ononderbroken productief te zijn.

 • Ontdek issues voordat ze escaleren
 • Verleng de levensduur van apparaten
 • Voor een aangename gebruikerservaring

Personalise IT

Laat gebruikers kiezen tussen nieuwe of circulaire IT-apparaten. Geef ze de optie om duurzaam te zijn in hun apparaatgebruik. En of het nu om nieuwe of circulaire hardware gaat: maximaliseer de levensduur.

 • Laat je medewerkers duurzaam denken én doen
 • Bespaar kosten met circulaire IT-apparatuur
 • Verminder e-waste, kies voor eco-friendly

Digital Deploy

Krijg grip op al jouw IT-apparaten

Krijg controle over de volledige levenscyclus van jouw apparaten met onze slimme software. Meer inzicht zorgt voor minder druk bij jouw IT-afdeling.

Vraag een gratis demo aan
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Vraag een gratis demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Specificeer hier de apparatuur waarvoor je een offerte wilt aanvragen of stel hier je vraag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.