Actueel

Circulaire IT is de toekomst. Wil jij meer weten over hoe je je IT-omgeving circulair kunt maken? Op deze pagina vind je een overzicht van nieuws, cases, blogs en artikelen die je daarbij helpen.

nieuws CSRD Report 2023

Persbericht CSRD Impact Rapport 2023

Zoetermeer, 30 May. Leading the charge in sustainable IT solutions, Circular IT group is thrilled to announce the release of its inaugural 2023 Corporate Sustainability Responsibility and Directive (CSRD) Impact Report, "Road to a circular future". This document marks a significant milestone in our commitment to promoting sustainability and the circular economy within the IT sector.

Lees meer over Persbericht CSRD Impact Rapport 2023
blog hard disk shredder

De cruciale rol van harde schijf vernietiging en data verwijdering

Voor bedrijven is het essentieel om juist aan het einde van de levensduur van hardware te zorgen voor een veilige verwijdering van data. Eenvoudig deleten van data is een illusie; echte data beveiliging vereist professionele harde schijf vernietiging of data verwijdering.

Lees meer over De cruciale rol van harde schijf vernietiging en data verwijdering
nieuws EcoVadis Platinum

Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions

Bij Circular IT group vieren we een schitterend moment: NEG-ITSolutions, onderdeel van onze groep, heeft de EcoVadis platina award voor duurzaamheid in de wacht gesleept. Sinds ze in 1993 het pad voor circulariteit binnen IT begonnen te effenen, hebben ze niet alleen stappen gezet maar een echt spoor van innovatie en circulaire oplossingen achtergelaten. Deze prestigieuze erkenning bekrachtigt de onophoudelijke inzet van de Circular IT group voor uitmuntendheid in duurzaamheid, en bevestigt onze status als een van de top 1% pioniers in het circulaire IT-veld.

Lees meer over Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions
nieuws Re-Tek wordt onderdeel van Circular IT group

Persbericht overname Re-Tek

Zoetermeer, januari 2024 – Circular IT Group vergroot footprint en het leiderschap in ITAD uit door de strategische overname van Re-Tek Ltd.

Lees meer over Persbericht overname Re-Tek
nieuws ForFarmers KiKa

ForFarmers doneert restwaarde IT-apparatuur aan KiKa

Lochem, 21 december 2023 – ForFarmers liet haar oude, defecte IT-apparatuur die niet meer inzetbaar is, veilig en verantwoord afvoeren door stichting ITdonations. De restwaarde van de apparatuur werd gedoneerd aan KiKa.

Lees meer over ForFarmers doneert restwaarde IT-apparatuur aan KiKa
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Wil je meer weten?

We helpen je graag.

Neem contact op