Circulair IT Lifecycle Management

Bereken jouw impact

Impact calculator

Bereken nu

Tegenwoordig word je overspoeld met mogelijkheden bij de aanschaf van IT-apparatuur, als het gaat om service en circulariteit. Zo lijkt het logisch om de levensduur van IT hardware te verlengen en is het niet altijd noodzakelijk om nieuwe IT hardware aan te schaffen. Dit bespaart veel CO₂ uitstoot.

Geef hieronder aan in welke hardware (personal computing or networking, server & storage) je interesse heeft en bekijk met de calculator hoeveel je kan besparen als je circulaire IT hardware aanschaft of de levensduur verlengt.

Personal Computing     Netwerk, Servers & Storage

Bereken jouw impact

De beste IT-apparatuur voor eindgebruikers. Vaak is het voordeliger om geen nieuwe IT-hardware zonder service aan te schaffen, maar te kiezen voor circulaire oplossingen. Dit kan veel CO2-uitstoot, E-waste en energie besparen. Gebruik de calculator om te zien wat dit voor jou betekent:

1) Selecteer je IT-apparatuur

Kies de IT hardware die je aan eindgebruikers wil aanbieden. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid varieert per conditie (bijvoorbeeld gloednieuwe apparaten zijn mogelijk niet beschikbaar als refurbished). Onze tool toont alle beschikbare opties.

apparaat toevoegen

2) Selecteer je gewenste mate van circulariteit

Kies de mate van circulariteit die je wilt. Onze calculator past de hardware selectie aan om het best overeen te komen met jouw gekozen mate van circulariteit.

Less More

2) Kies je voorkeur

Choose your service level

(Optioneel) Wijzigen basismodel

Je kunt optioneel het basismodel wijzigen. Bekijk bijvoorbeeld de impact van het vergelijken van een refurbished laptop met een nieuwe laptop van de volgende generatie.

Bekijk berekening
Meer informatie
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Informatie aanvraag

Ik wil graag(Vereist)