services circulaire it citg

Hardware

Met de inzet van circulaire IT-hardware verklein je de CO₂-voetafdruk van jouw organisatie, verminder je elektronisch afval en realiseer je een interessante besparing. Circular IT group helpt je hierbij, van aanschaf tot retour. Zo maximaliseren we de levensduur van de hardware die jouw organisatie inzet.

Neem contact op

Personal Computing

Ontdek ons assortiment nieuwe en premium circulaire laptops, desktops, smartphones en tablets. Allemaal op één plek. Kies voor duurzaamheid, zonder concessies.

Benut je hardware maximaal

Servers en Storage

Als Europees marktleider in kortetermijnverhuur bieden we server- en opslagdiensten die flexibele en duurzame oplossingen bieden voor zorgeloze IT en bedrijfscontinuïteit.

Bekijk onze oplossingen

Netwerk Infrastructuur

We bieden refurbished netwerkhardware van toonaangevende fabrikanten zoals Juniper, Arista en Cisco. We werken graag met je samen om de beste oplossing te vinden.

Check onze opties
Eneco
"Everyone got up and running within half an hour"

Ron Roozeboom, Eneco

Aanschafopties

Wij bieden de meest flexibele opties voor de aanschaf van IT-hardware. Zodat jij altijd voldoet aan de behoeften en het budget van jouw organisatie.

Kopen

Volledig eigendom, geen contracten of terugkerende kosten. Het kopen van IT-hardware biedt duidelijke financiële voordelen: lagere langetermijnkosten, waardevermeerdering van activa en een voorspelbaar budget.
Aanschafopties

As-a-Service

De beste IT-hardware voor jouw organisatie tegen een vast maandelijks tarief, inclusief alle services. Eenvoudig op en af te schalen. Zodat je je continu kunt aanpassen aan de snel veranderende zakelijke omgeving.
Aanschafopties

Huren

IT-hardware huren zorgt voor een naadloze bedrijfsvoering. Je bent uitermate flexibel in de inzet van je apparatuur, zonder hoge kosten. En je maakt de duurzame keuze, door de levensduur van IT-apparaten ten volste te benutten.
IT-huren

Leasen

IT leasen stelt je organisatie in staat om IT-hardware te gebruiken zonder grote kapitaalinvesteringen. Het biedt fiscale flexibiliteit, verbetert de cashflow en biedt potentiële belastingvoordelen.
Aanschafopties

Maak het verschil

Omarm circulaire IT

Laat aan je medewerkers en klanten zien dat jij circulaire IT omarmt. Geef om hun toekomst én die van onze planeet.

Ontdek hoe
embrace circular it

Onze premium hardware merken

Apple logo
Cisco logo
Dell logo
Hewlett Packard Enterprise
HP logo
Lenovo logo
Windows
Christiaan Molenaar

Christiaan Molenaar

Circular IT Expert

Wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Neem contact op