Hardware

Netwerk Infrastructuur

Bekijk onze selectie refurbished netwerkoplossingen van topmerken als Juniper, Arista, Cisco, Dell en HPE. Laat ons je helpen bij het vinden van een duurzame en betrouwbare oplossing voor jouw netwerk.

Onze producten

Ervaar de kracht van duurzame oplossingen voor jouw organisatie. Of je nu kiest voor nieuwe apparaten of onze premium circulaire servers, storage, netwerkapparatuur. Circular IT group levert premium merken en betrouwbare oplossingen voor topprestaties.

Vraag een offerte aan
network circulaire it

Routers

switches circular it group

Switches

storage-circular-it-group

Servers

servers

Storage

network circulaire it

Routers

switches circular it group

Switches

storage-circular-it-group

Servers

servers

Storage

Circulaire Netwerk en Infrastructuur hardware

Arista Networks
Cisco logo
Dell Technologies
Hewlett Packard Enterprise
Juniper Networks

Services voor Netwerk en Infrastructuur

Bij het kiezen van netwerk en infrastructuur hardware is het belangrijk om rekening te houden met circulariteit en betrouwbaarheid. Met onze services zorgen wij ervoor dat jouw hardware optimaal beschikbaar is en de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Hardware Support Services

Maximale uptime en betrouwbaarheid voor networking en infrastucture hardware met onze hardware support services zoals o.a.: Advanced Hardware Replacement, Extended Warranty en Incident Management.

Managed Services

Met onze managed services zorgen wij ervoor dat jouw IT-infrastructuur altijd up-to-date en veilig is. Wij monitoren en beheren jouw systemen, zodat jij je kunt focussen op jouw core business.

Professional Services

Onze professionele diensten helpen je om je networking en storage hardware te optimaliseren en te beheren. Van remote ondersteuning tot ontwerp en implementatie, wij bieden de expertise en ervaring die je nodig hebt om je IT-omgeving te laten presteren.

Waarom kiezen voor circulaire IT hardware?

Milieubewust gebruik van netwerk infrastructuur

De toekomst van IT hardware ligt in jouw handen. Onze milieubewuste werkwijze is goed voor je portemonnee én voor onze planeet. Samen maken we IT écht circulair.

  • Verminder je CO₂-voetafdruk & IT-waste
  • Verlaag je Total Costs of Ownership (TCO)
  • Maximaliseer de levenscyclus
  • Voldoe aan ESG- en compliance-voorschriften
Waarom circulaire IT?
Acquire Deploy Manage Refresh circle

Aanschafopties

Wij bieden de meest flexibele opties voor de aanschaf van IT-hardware. Zodat jij altijd voldoet aan de behoeften en het budget van jouw organisatie.

Kopen

Volledig eigendom, geen contracten of terugkerende kosten. Het kopen van IT-hardware biedt duidelijke financiële voordelen: lagere langetermijnkosten, waardevermeerdering van activa en een voorspelbaar budget.
Aanschafopties

As-a-Service

De beste IT-hardware voor jouw organisatie tegen een vast maandelijks tarief, inclusief alle services. Eenvoudig op en af te schalen. Zodat je je continu kunt aanpassen aan de snel veranderende zakelijke omgeving.
Aanschafopties

Huren

IT-hardware huren zorgt voor een naadloze bedrijfsvoering. Je bent uitermate flexibel in de inzet van je apparatuur, zonder hoge kosten. En je maakt de duurzame keuze, door de levensduur van IT-apparaten ten volste te benutten.
IT-huren

Leasen

IT leasen stelt je organisatie in staat om IT-hardware te gebruiken zonder grote kapitaalinvesteringen. Het biedt fiscale flexibiliteit, verbetert de cashflow en biedt potentiële belastingvoordelen.
Aanschafopties

Winst voor iedereen

Bereken jouw impact

Ontdek hoeveel CO₂, energie en e-waste jouw organisatie kan besparen met circulaire IT. En zie meteen tot wat voor kostenbesparing dat leidt.

Bereken jouw impact
Circular IT

Relevante artikelen

blog hard disk shredder

De cruciale rol van harde schijf vernietiging en data verwijdering

Voor bedrijven is het essentieel om juist aan het einde van de levensduur van hardware te zorgen voor een veilige verwijdering van data. Eenvoudig deleten van data is een illusie; echte data beveiliging vereist professionele harde schijf vernietiging of data verwijdering.

Lees meer over De cruciale rol van harde schijf vernietiging en data verwijdering
Circulaire IT Expert

Circulaire IT Expert

Meer weten?

Neem contact op met onze circulaire IT-experts.

"*" geeft vereiste velden aan

Specificeer hier de apparatuur waarvoor je een offerte wilt aanvragen of stel hier je vraag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.