Implementatie

De perfecte mix van IT-hardware voor jouw organisatie. Op maat geconfigureerd en direct klaar voor gebruik.

 

Wij dragen zorg voor het complete plaatje: van alle voorbereidingen en administratie tot levering op kantoor of bij de eindgebruiker thuis. Zo nemen we deze zorgen weg bij jouw IT-afdeling en kunnen zij zich focussen op hun kerntaken.

 

Neem contact op

Implementeer IT eenvoudig

Gebruikers maken een selectie uit de voor hen relevante IT-apparatuur. Wij zorgen vervolgens via een naadloze planning dat de apparaten snel klaar voor gebruik zijn en geleverd worden. Zorgeloos en probleemloos voor zowel de gebruikers als jouw IT-afdeling.

Eenvoudige planning

Onze intuïtieve planningstool stelt gebruikers in staat om binnen een paar klikken hun gewenste bezorgdatum en locatie te kiezen, inclusief de optie voor bezorging thuis of op kantoor.

Klaar voor gebruik

Wanneer de IT-apparaten op kantoor of thuis worden geleverd, zijn ze direct gereed voor gebruik. Dat bespaart jouw IT-afdeling heel wat tijdrovende (opstart)ondersteuning.

De eindgebruiker centraal

Ons implementatieproces is ontworpen rondom de eindgebruiker. Apparaten zijn snel beschikbaar, wat de productiviteit en medewerkers- en klanttevredenheid enorm bevordert.

Manage je IT-hardware

Behoud het overzicht over al jouw apparaten

Verlies je apparatuur nooit uit het oog. Manage moeiteloos de apparaten van medewerkers die nieuw zijn, die van afdeling wisselen of die vertrekken.

Krijg controle
Services

Relevante artikelen

nieuws Circular IT group

Persbericht overname emXcore

Zoetermeer, februari 2023 – De life-time optimalisatiespecialist van gebruikte datacenterapparatuur emXcore wordt onderdeel van Circular IT group.

Lees meer over Persbericht overname emXcore