Vervanging

Maak de cirkel rond met een verantwoorde herinzet, veilige dataverwijdering en een maximale restwaarde van je apparaten. Op basis van de gebruikersdata, user feedback en onze financieringsopties op maat, begeleiden we je bij de selectie van je volgende circulaire IT-apparaten.

 

Neem contact op
Lifecycle Management Refresh

Vervang verantwoord

Op een dag is vervanging van een IT-apparaat onvermijdelijk. Wij voltooien de levenscyclus door het apparaat een tweede (of derde) leven te geven en opnieuw in te zetten. Maar niet voordat alle data zorgvuldig en veilig zijn verwijderd.

Compliancy staat voorop

We elimineren veiligheidsrisico’s door alle data van het afgedankte apparaat te wissen. Daarna vinden we een nieuwe eigenaar voor het apparaat en zorgen we voor een verantwoord tweede of derde leven.

Bescherm je investering

Maximaliseer moeiteloos de restwaarde van je apparaten. Wij beheren alles: van activa-terugwinning en dataverwijdering tot het goedkeuren en terugsturen van geleasede activa naar het leasingbedrijf.

Duurzame vervanging

Als het tijd is voor vervanging, vertrouw dan op onze expertise in circulaire IT en je eigen gebruikersdata. De combinatie van onze kennis en jouw cijfers leidt tot de meest duurzame apparaatkeuze.

IT Asset Disposition

Jouw apparaten, onze zorg

Wij helpen je met het veilig en verantwoord verwijderen, recyclen, hergebruiken of verkopen van je IT-apparatuur aan het einde van de levenscyclus.

Vraag een waardebepaling aan
Leasen citg

Relevante artikelen

nieuws EcoVadis Platinum

Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions

Bij Circular IT group vieren we een schitterend moment: NEG-ITSolutions, onderdeel van onze groep, heeft de EcoVadis platina award voor duurzaamheid in de wacht gesleept. Sinds ze in 1993 het pad voor circulariteit binnen IT begonnen te effenen, hebben ze niet alleen stappen gezet maar een echt spoor van innovatie en circulaire oplossingen achtergelaten. Deze prestigieuze erkenning bekrachtigt de onophoudelijke inzet van de Circular IT group voor uitmuntendheid in duurzaamheid, en bevestigt onze status als een van de top 1% pioniers in het circulaire IT-veld.

Lees meer over Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions
nieuws Re-Tek wordt onderdeel van Circular IT group

Persbericht overname Re-Tek

Zoetermeer, januari 2024 – Circular IT Group vergroot footprint en het leiderschap in ITAD uit door de strategische overname van Re-Tek Ltd.

Lees meer over Persbericht overname Re-Tek