Vervanging

Maak de cirkel rond met een verantwoorde herinzet, veilige dataverwijdering en een maximale restwaarde van je apparaten. Op basis van de gebruikersdata, user feedback en onze financieringsopties op maat, begeleiden we je bij de selectie van je volgende circulaire IT-apparaten.

 

Neem contact op

Vervang verantwoord

Op een dag is vervanging van een IT-apparaat onvermijdelijk. Wij voltooien de levenscyclus door het apparaat een tweede (of derde) leven te geven en opnieuw in te zetten. Maar niet voordat alle data zorgvuldig en veilig zijn verwijderd.

Compliancy staat voorop

We elimineren veiligheidsrisico’s door alle data van het afgedankte apparaat te wissen. Daarna vinden we een nieuwe eigenaar voor het apparaat en zorgen we voor een verantwoord tweede of derde leven.

Bescherm je investering

Maximaliseer moeiteloos de restwaarde van je apparaten. Wij beheren alles: van activa-terugwinning en dataverwijdering tot het goedkeuren en terugsturen van geleasede activa naar het leasingbedrijf.

Duurzame vervanging

Als het tijd is voor vervanging, vertrouw dan op onze expertise in circulaire IT en je eigen gebruikersdata. De combinatie van onze kennis en jouw cijfers leidt tot de meest duurzame apparaatkeuze.

IT Asset Disposition

Jouw apparaten, onze zorg

Wij helpen je met het veilig en verantwoord verwijderen, recyclen, hergebruiken of verkopen van je IT-apparatuur aan het einde van de levenscyclus.

Vraag een waardebepaling aan
Leasen

Relevante artikelen

nieuws Circular IT group

Persbericht overname emXcore

Zoetermeer, februari 2023 – De life-time optimalisatiespecialist van gebruikte datacenterapparatuur emXcore wordt onderdeel van Circular IT group.

Lees meer over Persbericht overname emXcore