Beheer

Krijg volledige controle over je IT-apparaten, maximaliseer de levensduur en inzetbaarheid, en zorg voor compliance.

 

Manage moeiteloos medewerkers die nieuw binnenkomen, die een overstap maken of die vertrekken. Zonder ooit het overzicht over een apparaat te verliezen.

 

Neem contact op
Lifecycle Management Manage

Beheer je IT-hardware

Haal het maximale uit je apparaten door ze goed te beheren. Zo zorg je voor een hoge beschikbaarheid en productiviteit, vermijd je overbodige reserve-apparaten en verlaag je kosten.

Krijg controle

Begint er een nieuwe medewerker, wisselt iemand van afdeling of vertrekt er iemand? Door de volledige grip op IT-apparatuur past jouw organisatie zich moeiteloos aan. In één overzicht zie je welke apparaten er in gebruik zijn en door wie.

Break-Fix Support

Minimaliseer downtime door apparaten snel en vakkundige te laten repareren en opnieuw in te zetten. Hiermee verminder je tegelijkertijd e-waste en versterk je de duurzame operatie van jouw organisatie.

Verleng de Lifecycle

Verleng de levensduur, verminder de kosten en minimaliseer IT-afval. Onze slimme tools beoordelen de staat van jouw IT-apparatuur en geven indien noodzakelijk automatisch het sein voor vervanging.

Digital Deploy

Krijg grip op al jouw IT-apparaten

Krijg controle over de volledige levenscyclus van jouw apparaten met onze slimme software. Meer inzicht zorgt voor minder druk bij jouw IT-afdeling.

Vraag een gratis demo aan

Relevante artikelen

nieuws CSRD Report 2023

Persbericht CSRD Impact Rapport 2023

Zoetermeer, 30 May. Leading the charge in sustainable IT solutions, Circular IT group is thrilled to announce the release of its inaugural 2023 Corporate Sustainability Responsibility and Directive (CSRD) Impact Report, "Road to a circular future". This document marks a significant milestone in our commitment to promoting sustainability and the circular economy within the IT sector.

Lees meer over Persbericht CSRD Impact Rapport 2023
nieuws EcoVadis Platinum

Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions

Bij Circular IT group vieren we een schitterend moment: NEG-ITSolutions, onderdeel van onze groep, heeft de EcoVadis platina award voor duurzaamheid in de wacht gesleept. Sinds ze in 1993 het pad voor circulariteit binnen IT begonnen te effenen, hebben ze niet alleen stappen gezet maar een echt spoor van innovatie en circulaire oplossingen achtergelaten. Deze prestigieuze erkenning bekrachtigt de onophoudelijke inzet van de Circular IT group voor uitmuntendheid in duurzaamheid, en bevestigt onze status als een van de top 1% pioniers in het circulaire IT-veld.

Lees meer over Platinum EcoVadis Medaille voor NEG-ITSolutions