Beheer

Krijg volledige controle over je IT-apparaten, maximaliseer de levensduur en inzetbaarheid, en zorg voor compliance.

 

Manage moeiteloos medewerkers die nieuw binnenkomen, die een overstap maken of die vertrekken. Zonder ooit het overzicht over een apparaat te verliezen.

 

Neem contact op

Beheer je IT-hardware

Haal het maximale uit je apparaten door ze goed te beheren. Zo zorg je voor een hoge beschikbaarheid en productiviteit, vermijd je overbodige reserve-apparaten en verlaag je kosten.

Krijg controle

Begint er een nieuwe medewerker, wisselt iemand van afdeling of vertrekt er iemand? Door de volledige grip op IT-apparatuur past jouw organisatie zich moeiteloos aan. In één overzicht zie je welke apparaten er in gebruik zijn en door wie.

Break-Fix Support

Minimaliseer downtime door apparaten snel en vakkundige te laten repareren en opnieuw in te zetten. Hiermee verminder je tegelijkertijd e-waste en versterk je de duurzame operatie van jouw organisatie.

Verleng de Lifecycle

Verleng de levensduur, verminder de kosten en minimaliseer IT-afval. Onze slimme tools beoordelen de staat van jouw IT-apparatuur en geven indien noodzakelijk automatisch het sein voor vervanging.

Digital Deploy

Krijg grip op al jouw IT-apparaten

Krijg controle over de volledige levenscyclus van jouw apparaten met onze slimme software. Meer inzicht zorgt voor minder druk bij jouw IT-afdeling.

Vraag een gratis demo aan

Relevante artikelen

nieuws Circular IT group

Persbericht overname emXcore

Zoetermeer, februari 2023 – De life-time optimalisatiespecialist van gebruikte datacenterapparatuur emXcore wordt onderdeel van Circular IT group.

Lees meer over Persbericht overname emXcore